Ποιοι Είμαστε

Degustation A.E.

Η εταιρεία Degustation A.E. ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2006 από τον Ηλία Αποστόλου. Έχοντας πολυετή πείρα στον τομέα της εστίασης σε Αυστραλία, Ασία και Ελλάδα, επέλεξε να ασχοληθεί με την εισαγωγή και πώληση προϊόντων υψηλής γαστρονομίας.

Το κατάστημα πήρε τη μορφή του κλασικού ιταλικού delicatessen ανάλογα με αυτά στο Μιλάνο, Λονδίνο και Παρίσι. Το Degustation υποδέχτηκε το κοινό τον Ιανουάριο του 2007 στην οδό Κουμπάρη 5, πλατεία Κολωνακίου, προσφέροντας πλούσια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα σε όλα του τα προϊόντα. Μέσα σε λίγα χρόνια έχει γίνει σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν τη γεύση και ασχολούνται με αυτή.

Η επιλογή των προϊόντων γίνεται με προσοχή από επιλεγμένους παραγωγούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και διεθνείς εκθέσεις τροφίμων, έχοντας πάντα γνώμονα την τέρψη του πελάτη.

Εδώ και χρόνια η εταιρεία εισάγει αποκλειστικά τρόφιμα, ποτά και παρασκευάσματα με σκοπό να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στη γεύση και στην ποιότητα που, ήδη, διαθέτει.

Η γκάμα του Degustation καλύπτει πάνω από 1.700 προϊόντα κυρίως από Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, αλλά και πολλές άλλες γωνιές του κόσμου.

περισσότερα από 1.700 προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Κουμπάρη 5, Αθήνα Τ.Κ. 10674
  • Τηλ. 210 3627744
  • Fax. 210 3629204
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.